Träning

4 supergoda vegetariska rätter

Vegetariskt! Så gott men så svårt att få till riktigt bra när man är van vid att tillaga kötträtter. Här kommer 4 supergods tips på vegetariska rätter! Nu kör vi och rör om i grytan ordentligt, den vegetariska grytan utan kött det vill säga.

Innan vi börjar kan det vara bra att ICA har en lista på vegetariska recept som alltid uppdateras löpande. Den är jättebra för att hitta inspiration angående vad man ska laga. Detta är ett urval av de bästa helt enkelt!

1. Indisk vegogryta med couscous

Den indisk vegogryta med couscous från ICA smakar helt underbart. Med bland annat vegobitar, blomkål och couscous håller den dig dessutom i fin form och med hälsan i behåll.

Rätten går att ordna på under 30 minuter och är med endast 11 ingredienser lätt att slänga ihop.

2. Quinoa tacos

En annan supergod vegetarisk rätt är quinoa tacos. Detta slänger man också ihop på under 30 minuter och med endast 14 ingredienser krävs ingen mästerkock för att göra vegobiten till en riktig godbit så att säga!

3. Tortillas med avokadoklyftor och chipotleröra

Tortillas med avokadoklyftor och chipotleröra, mmm så gott! Tyvärr tar denna supergoda rätten närmare en timme att laga, och du behöver hela 18 ingredienser. Därför är rätten inte min favorit. Men god, det är den!

4. Vegofajitas med portabello

Vegofajitas med portabello! Lätt att göra och gott i magen. En perfekt rätt för den upptagna med finsmakande vegetarianen med andra ord. Portabello ska inte underskattas i matlagning, för här gör den underverk!