Barn

Så fungerar magasinering

Befinner du dig mellan bostäder, eller har du mycket hobbyutrustning som du inte riktigt vet var du ska göra av? Då kan magasinering vara lösningen för dig. För dig som bor i Göteborgsområdet finns ett extra bra alternativ för detta, nämligen Rent & Move. Här berättar vi hur det fungerar.

När du inte vet var du ska göra av dina saker

Ibland händer saker i livet. Plötsligt står man mellan två bostäder med ett helt bohag som måste förvaras. Detta kan också hända om du råkar ut för en skada i hemmet, till exempel en brand så att det måste renoveras. En del har också mängder av tillbehör för sin hobby som inte riktigt får plats där hemma. Då är magasinering ett bra alternativ. Med Rent & Move kan du hyra riktigt bra magasinering i Göteborg på ett enkelt sätt. Du kanske funderar lite över vad magasinering egentligen är? Kort kan man säga att du hyr ett utrymme där du får ställa dina saker under en tid. Det fungerar alltså på ungefär samma sätt som att hyra en lägenhet.

Fördelar med magasinering

Varför ska man då hyra ett magasin och inte försöka tränga in sina saker i ett gammalt garage eller i ett skjul? Det finns flera svar på den frågan, men ett är att dina saker är mycket säkrare i ett magasin. Idag är det vanligt med inbrott i garage och förråd. Det gör att det är olämpligt att förvara saker där. Dina saker är också väl skyddade från skador i ett magasin. I ett gammalt skjul kan det finnas både vattenläckor och skadedjur som förstör dina saker. Det är bra att veta att om du använder dig av magasinering i Göteborg med hjälp av Rent & Move så är du trygg från skadedjur. De har nämligen ett avtal med Anticimex. I lokalerna finns också kameraövervakning och direkt anslutning till larmtjänst. Du behöver alltså inte vara orolig över att någon obehörig ska komma över dina saker.

Så fungerar det

Magasinering i Göteborg med hjälp av Rent & Move är otroligt smidigt. Här förvaras nämligen dina saker i en container. När du kommer med dina saker till uppställningsplatsen körs en container fram till ditt släp. Det gör att det är enkelt för dig att lasta ur dina saker. I andra typer av fasta magasin kan det vara så att du får bära dina saker långa sträckor innan du kommer fram till ditt utrymme. Det är något som kan vara både slitigt och tröttsamt. Sist men inte minst kan du få hjälp med hela flytten av dina saker. Det kan vara extra skönt om du har små barn som du måste ta hand om. Vill du ändå göra jobbet själv finns det möjlighet att hyra både flyttbil och flyttkartonger. På det sättet slipper du allt krångel som annars kan uppstå när du ska förflytta dina saker. Kort sagt, att välja ett magasin när du behöver förvara saker under en tid är både en smidig och säker lösning. När du gör det kan du vara säker på att dina saker hålls under uppsikt och att de förvaras på ett säkert sätt.